ørestikker

Ørestikker til et simpelt look

Ørestikker til et simpelt look

editorial

De fleste af os kan godt lide at gøre noget ud af os selv i større eller mindre grad. Og der er mange måder hvorpå vi kan få os selv til at fremstå flottere eller mere attraktive. Eller hvad vi nu gerne vil opnå. Herhjemme i Danmark har vi tradition for at være lidt mere nedtonede i den måde vi udtrykker os selv på gennem tøj og smykker. Hvor de i Sydeuropa, som for eksempel Italien eller Kroatien gerne går i spraglet tøj med mange farver og store, iøjenfaldende smykker, så vælger danskerne langt oftere at klæde sig i sort, gråt og mørkeblåt tøj, samt vælge mere diskrete smykker og accessories.

Men bare fordi udtrykket er knap så iøjenfaldende i Danmark, så betyder det ikke at der ikke er tænkt over tingene. Tvært imod bliver der nok i særdeleshed lagt mærke til detaljerne i et land som Danmark, hvor vi har en lang tradition for at producere designklassikere og modetøj. Derfor bør du vælge dit outfit med omhu, hvis du vil imponere andre.

Ørestikker til det simple, nedtonede look

Skal du klæde dig på til arbejdet eller en anden sammenhæng, hvor det ikke er dit udseende, der skal tage hele fokus, så bør du overveje at vælge et par ørestikker. Ørestikker er nemlig relativt små, (typisk) sofistikerede øreringe, der pynter uden at stjæle al opmærksomheden. Ørestikker kommer i mange varianter og prisklasser, men ofte er de prydet med blot én lille sten, der kan reflektere lyset når det rammer den. Ørestikker kan også være i guld eller sølv, og dermed kan du nemt matche dem med andre dele af dit outfit, som for eksempel din halskæde, en broche, brillerne eller måske knapperne på din bluse eller jakke.

Man kan købe ørestikker i mange forskellige butikker, afhængig af hvilken stil man har og hvor man godt kan lide at shoppe. Køb ørestikker i Aalborg her.