renovering

Renovering af hus eller lejelighed

Renovering af hus eller lejelighed

editorial

Der er mange årsager til at få lavet renovering i hjemmet, men hvad er en renovering og hvad koster det at få lavet renovering? Det kan også være man har brug for en ombygning eller tilbygning, i artiklen her har vi listet hvad der indgår i de forskellige betegnelser.

renovering

Hvad er en renovering?

Renovering er en fornyelse af en nuværende bolig, der findes både facaderenovering eller indvendig renovering. Det omhandler at gøre den nuværende bygning til et nyere version af samme bygning. Det er typisk fagfolk der udfører disse opgaver, derfor skal man ikke prøve at gøre det selv, da mange ting kan gå galt og hvis man først er begyndt at fjerne gulvet kan det hurtigt blive et problem.

Hvad koster en renovering så?

En renovering kan variere meget i pris, da det kommer meget an på hvad du skal have renoveret, det kan være alt fra 30.000 til 200.000 kr. i forhold til hvad det er du ønsker at få renoveret, og hvis de skal foretage ændringer i boligens bærende konstruktioner, er prisen typisk en del højere end hvis det bare er lette vægge.

Tilbygning

Ønsker man en tilbygning af nuværende hus, så er det en anden sag. En tilbygning er en forstørrelse af nuværende bygning, hvor der ofte indgår mange forskellige fagfolk, det er som at bygge et nyt hus men i mindre forstand. Hvis du ønsker et nyt rum til værelse eller andet, er det tilbygning du har behov for.

Hvordan finder jeg en der kan renovere eller tilbygge?

Den letteste måde at finde en der kan bygge eller renovere på dit hus, er gennem internettet. Man kan starte med en simpel søgning som kan lyde på “Renovering i Frederikshavn” du skal dog sørger for at du søger på dit eget område for at finde dem der er tæt beliggende i forhold til dig.