genvex filter

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af luftrenser?

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af luftrenser?

editorial

En luftrenser er en fantastisk opfindelse, og kan hjælpe selv de mest indelukkede rum til at få bedre luftkvalitet Men hvad skal du være opmærksom på, hvis du ønsker at købe en luftrenser? Det kommer vi ind på i dette indlæg, så du kan shoppe med din viden i baghånden.

Hvor stort er rummet

Først og fremmest, så skal du finde ud af hvor stort lokalet den skal bruges i er. Har du en stue på 20 kvadratmeter, eller skal den bruges i en gildesal? Afhængigt af hvor den skal bruges, så skal du finde en model, som kan filtrere alt luften i rummet, og ikke kun er lavet til en brøkdel af lokalet.

Hvad skal den filtrere fra

I processen, hvor du kigger på de forskellige varianter på markedet, så er det vigtigt, at du overvejer hvilken type filter den skal have. De forskellige filtre sorterer nemlig forskellige grader af dårlige partikler fra i luften. Et filter der næsten ikke filtrerer noget fra vil være vurderet til et 1 tal, hvor et filter der sorterer alt dårligt fra vil gå op til 17. Derfor skal du vurdere hvor slemt det er, og hvilken type du skal købe.

Hvad er dit budget

Som med alt andet elektronik, så varierer priserne rigtig meget. Derfor skal du fra start afgøre hvor mange penge du ønsker at bruge, inden du bare køber den første og den bedste. I denne proces er det også vigtigt, at du kigger på dine behov, og derefter undersøger, om det er muligt at få en, som opfylder dine behov i et prisleje, hvor du kan være med.

Hvis du ikke kan finde den rette for dig, fordi dit budget ikke er højt nok lige nu, så anbefales det, at du afventer og sørger for først at købe en, når du har pengene til at købe den helt rette model til dit hjem og dit behov.