restaurant

Besøg din lokale restaurant centralt i Kerteminde

image

En gang imellem er det rart at lade køkken være køkken og gå ud og spise på en lækker restaurant. Det behøver ikke at være den store forkromede Michelin omgang, som kan slå bunden ud af ethvert budget.

Du kan sagtens få en rigtig god og hyggelig restaurantoplevelse for dig og din familie uden at skulle bruge spidsen af en jetjager, og skulle være tvunget til at leve af havregrød resten af måneden. Det er blot et spørgsmål om at vælge en god lokal restaurant, som serverer lækker mad i høj kvalitet, og som er befolket af et dygtigt køkken- og serveringspersonale.

Hvor finder jeg en god restaurant i Kerteminde?

Er du bosiddende i den sydlige del af Fyn, og har du ikke lyst til at køre langt for at invitere familien ud og spise? Så er der gode nyheder. Du behøver nemlig ikke at tage ind til den helt store by for at finde en virkelig god restaurant som serverer vel tilberedt mad, fremstillet med sunde og bæredygtige råvarer. Du skal såmænd blot ind til hyggelige og idylliske Kerteminde hvor du finder restauranten på Tornøes Hotel.

Hvad kan Tornøes Hotel restaurant byde på?

Det centralt beliggende Tornøes Hotel har nemlig en af byens allerbedste restauranter – og den er åbent for såvel hotellets gæster som for udefra kommende. Restauranten på Tornøes Hotel har åbent hele dagen, og byder på morgenmad, brunch, frokost og aftensmad.

Du kan for eksempel vælge at invitere din familie på en superlækker smørrebrøds frokost, hvor du kan vælge imellem forskellige stykker højt belagt smørrebrød. Eller du kan spendere en fantastisk middag på Tornøes Hotel, som foruden de udsøgte middagsretter og vine fra et velassorteret vinkort kan byde på øl fra hotellets eget bryggeri.

Du kan læse hele menuen, og booke bord online via tornoeshotel.dk