jukebox

Billig og nem jukebox udlejning i Svendborg

Billig og nem jukebox udlejning i Svendborg

Skal du holde stor fest? Leder du efter et lidt billigere alternativ til en live-musiker og et bedre alternativ til fars gamle højtalere? En jukebox kunne meget vel være dit helt perfekte valg. Det er forholdsvis billigt, der er noget for enhver smag og den er let at betjene. Lyder det som noget for dig? Læs med i artiklen her. 

5 gode grunde til at vælge en jukebox til din fest

Det er altid svært at vælge den rette underholdning og musik til din fest. Du vil gerne glæde alle dine gæster og sørge for, at de kommer i godt humør. Er du ikke helt overbevist om, at jukeboxen er dit oplagte valg? Her får du 5 gode grunde til, hvorfor du skal vælge den.

1. Du får typisk et udvalg af flere tusinde forskellige sange – så du behøver aldrig spille den samme sang to gange i løbet af aftenen. 

2. Du får musik indenfor mange forskellige genrer. Så alle gæster kan få lov at høre noget, som de kan lide.

3. Gæsterne kan deltage i valg af musik. Da det er let at gå op til jukeboxen og tilføje nye sange. 

4. Det er et billigt alternativ til at købe egne højtalere og udstyr, som du ikke får brugt igen, eller hyre dyre live-musikere, der spiller til et bestemt klokkeslæt – jukeboxen spiller hele aftenen!

5. Hvis du vælger at leje din jukebox hos Jukebox Fyn, får du den leveret lige til dit festlokale. 

Find billig jukebox udlejning i Svendborg

Hos Jukebox Fyn kan du leje 3 forskellige jukeboxes. Der er Jukebox light til 1250 kr., Sir Juke med diskolys til 2000 kr. og Jukebox Retro til 2000 kr. Alle modeller har mere end 6500 sange, dansk brugermenu, indbyggede spillelister, pianist funktion, touch-skærm og god lyd. 

Læs meget mere om virksomhed Jukebox Fyn og deres jukebox udlejning i Svendborg og omegn.