kaffevogn silkeborg

Book kaffevogn i Silkeborg til privat arrangement

Book kaffevogn i Silkeborg til privat arrangement

editorial

Måske har du set de smarte kaffeknallerter – ombyggede kabinescootere med espressomaskine – stå rundt omkring i bybilledet. Men vidste du, at man som privatperson også kan booke en kaffeknallert eller en kaffevogn?

Book en kaffevogn eller en kaffeknallert til din private fest

Hvis du skal holde barnedåb, bryllup, konfirmation eller lignende har du sikker overvejet at lade et catering firma stå for maden. Men har du overvejet hvor kaffen skal komme fra? Lige som det kan være op ad bakke at skulle bespise et stort antal gæster til et socialt arrangement, kan det være vanskeligt at skulle forsyne selv samme gæster med kaffe i de mængder der normalt kræves.

Kaffe er en uundværlig del af forplejningen. Men skal du selv stå og brygge kaffe på din egen kaffemaskine kræves der mange termokander hvis den skal kunne holde sig varm. Og termokande kaffe er bare ikke særlig spændende – især ikke hvis man sammenligner med friskbrygget espresso eller caffe latte som man får på cafeer.

Selv om du ikke kan bringe en cafe ud til din private bolig, kan du gøre noget som er næsten lige så godt. Du kan booke en kaffeknallert eller en kaffevogn – en slags mobil kaffebar, som uden problemer kan tage opstilling i nærheden af festen.

Fra vognen serveres lækker kaffe, som brygges på stedet af smilende og venlige baristaer, helt efter gæsternes eget ønske. Uanset om du er til espresso, macchiato, cortado, americano eller en helt almindelig kaffe med mælk eller sukker kan en barista i løbet af få sekunder fremtrylle en sådan til dig. Du slipper for at skulle brygge enorme mængder af kaffe i køkkenet og for at skulle spise gæsterne af med flad filterkaffe. Og så kan du bruge tiden på at nyde en lækker kop friskbrygget kaffe sammen med de andre gæster.

Book en kaffeknallert i Silkeborg via hjemmesiden kaffeexpressen.dk