skrædder købehavn

Brug en skrædder og genbrug dit tøj

Brug en skrædder og genbrug dit tøj

Vil du helst undgå at købe nyt tøj i tide og utide, så brug det du allerede har, indtil det ikke længere kan hænge sammen. Det skåner miljøet og sparer dig for penge. Og husk så på, at skulle der gå hul i bukserne eller sprækker lynlåsen, så kan tøjet repareres og dermed bruges igen.

Forlæng levetiden på dit tøj så længe som muligt. Det er oppe i tiden at bruge vores resourcer så godt og længe, det er muligt. Tøj er en stor miljøsynder, der hvert år udsætter vores natur for alverdens belastninger. Derfor bør vi bruge vores tøj godt og grundigt, før vi smider det til genanvendelse eller sælger det videre.

Men selv godt tøj kan gå i stykker, sprække i skridtet eller få hul på knæet. Det er pokkers ærgerligt at lade et par gode bukser gå til spilde, blot fordi der er gået hul på dem. Sy dem i stedet, og kan du ikke selv finde ud af det, så betal en dygtig skrædder for arbejdet og skab dermed en naturlig bæredygtighed også på arbejdsmarkedet.


Forlæng levetiden på dit tøj

Der er mange måde at gå op i miljøet på, og en af dem er ved at være bevidst om sit tøjforbrug. Det er uholdbart at skifte tøj ud, blot fordi moden skifter eller du har penge på kontoen til at købe noget nyt. Tøj er en miljøsynder, og derfor skal vi passe godt på det, vi har.

Har du et dejligt stykke tøj, der er gået i stykker, så behøver du ikke at smide det ud. Lav det i stedet og forlæng levetiden. Kan du ikke selv lave det, så søg efter en skrædder i dit nærområde og støt på den måde også lokal arbejdskraft. Bor du i København, så find en skrædder i København og lad ham eller hende reparere dit tøj.