garageport

Dekorér din garageport lidt i det mindste

Dekorér din garageport lidt i det mindste

Atter står du der og betragter din kedelige garageport i Faaborg, som du har set på så tit.

Det er egentlig ikke, fordi den er så gammel igen; faktisk er den relativt ny, og du er bestemt glad for den, fordi den er et gevaldigt løft i mere end én forstand til, hvad du måtte gøre i gamle dage for at komme ind:

Nu kan du elektronisk sidde inde i din varme bil på specielt de kolde vinterdage og se garageporten rulle op i et anseeligt tempo, så du ikke skal vente for længe.

Ej længere skal du ud at løfte den ramle, halvrustne garageport, som kunne falde ned i hovedet på dig eller andet med et smæld, fordi de gamle hængsler ikke kunne holde godt nok fast efterhånden.

Du er sådan set også god til at vedligeholde porten, fordi du sørger for at smørre den med WD40 og andre artikler, som gør, at den kan holde længe.

Det er mest repetitionen i arbejdet, som efterhånden dræner dig: for du husker også at male den med jævne mellemrum, men du vælger altid den samme farve, da den helst skal passe sammen med resten af huset.

Men egentlig gør du det mest for at bevare udseendet på garageporten sammen med noget beskyttende middel, da den jo skal tage imod vind og vejr hele året rundt – for en sikkerheds skyld giver du den da også en tur indenfor.

Men hvorfor ikke lige gøre noget ekstra ud af udseendet på den?

Tænk ud af boksen og hyr for eksempel en street art-kunstner til at fortolke et værk på din garageport – måske bliver den penge værd senere i livet!

Måske er det her også din mulighed for at udfolde dig selv kunstnerisk?

Hvorfor ikke lade børnene om at male dem? Vær da ligeglad med, hvad andre tænker om det!