Den finansielle sammenligningsplatform Bankly

Den finansielle sammenligningsplatform Bankly hjælper låntagerne

Den finansielle sammenligningsplatform Bankly hjælper låntagerne

editorial

Det danske finansielle marked er propfyldt med aktører, der vil låne dig penge, og en del af de aktører bliver for dyre for dig. Læs lidt op på deres renter, og regn ud på lommeregneren, hvad det vil koste dig årligt at bruge deres service. Rigtig mange mennesker laver deres lån på nettet, og det er som sådan rigtig fint, men det er vigtigt at være opmærksom på, hvem du danser afsted med.

Den finansielle sammenligningsplatform Bankly er netop lavet for at guide forbrugeren i forhold til at spare penge på lånet. Hvad er lånegebyret på? Hvad er ÅOP for lånet? Hvor høj er lånerenten? Bankly sidder klar til at give dig oplysninger, så du kan tage beslutninger om lånet på et kvalificeret grundlag.

Den finansielle sammenligningsplatform Bankly

Sammenligningstjenester er populære

Sammenligningstjenester er en populær ting hos forbrugerne. Se på Pricerunner eller Samlino som er meget besøgte tjenester. De finansielle sammenligningsplatforme som Bankly og andre lignende tjenester, der hjælper låntagere og lånudbydere, er også ret populære, og de rammer et behov hos den store mængde af danskere, der farer vild i lånejunglen.

Derudover kan du på Banklys hjemmeside læse en blog med en masse informerende artikler om finanssektoren og lånemuligheder for almindelige mennesker.

Hvordan foregår ansøgningen hos Bankly?

Det er en gratis og uforpligtende service. Du sender en ansøgning om dit lånebehov og inden for 24 timer får du tilsendt relevante tilbud fra udbyderne. Så kan du læne dig tilbage og sidde og sammenligne bankernes renter og gebyrer. På den måde kan der spares tid i forhold til selv at kontakte bankerne, og udover det få et bedre overblik, så du vælger det lån, der er bedst og billigst for dig.

Tilbuddene gælder i 30 dage fra du modtager dem i indbakken, og det er helt op til dig selv, om du vil benytte et af dem eller sige nej tak.