rengøringsmidler

Der er virkelig sket noget med rengøringsmidler gennem tidens løb

Der er virkelig sket noget med rengøringsmidler gennem tidens løb

editorial

Der vil være dem, som der mener, at tiderne er blevet bedre for den almindelige forbruger, der skal have købt sig nogle rengøringsmidler, mens der er andre, som der mener, at tingene var langt bedre i gamle dage.

For at starte med det sidste segment først så er det som regel nogle mennesker, der mener, at man dengang kunne fylde mere kradse midler i de rengøringsmidler, så man virkelig komme i bund med skidtet derhjemme, og så var de rengøringsmidler også billigere.

Nu er der kommet så mange skrappe krav til, mener de, om det er fra vores egne regeringer gennem tiden, eller det er EU, og så koster produkterne også meget mere, men man får ikke lige så meget for det, og det er ikke særligt effektivt.

Selvfølgelig er det noget andet, hvis man er erhvervskunder, men nu holder vi os til de private.

rengøringsmidler

Rengøringsmidler var gode i gamle dage – og nu

Men samtidig udvikler man jo også på den front med rengøringsmidler, så man hele tiden skaber nogle, der er tilpasset markedet og de nye produkter, som der kommer til.

Dette havde man ikke fokus på i gamle dage, hvor man tit måtte bruge de samme produkter til de samme opgaver.

Dette var så for nogle også at foretrække, da det gjorde det nemmere med, hvad man skulle have af rengøringsmidler derhjemme, hvor man nu har ufatteligt mange at vælge blandt, og hvis man vil bære helgarderet, så føles det lidt som om, at man er nødt til at anskaffe sig langt de fleste.

Det er jo også en af grundene til, at man tit må have professionelle rengøringsfolk ud at gøre rent hos en, fordi de bare har adgang til nogle lidt mere skrappere midler, som det ikke er noget, vi andre almindelige dødelige kan få fat i.