c more

Derfor skal du vælge C more som streamingtjeneste

image

editorial

Streamingtjeneste er for alvor blevet populært hen over de sidste par år. Faktisk er det blevet så populært at man vælge flow-tv fra, for kun at have adgang til de forskellige streamingtjeneste. Med streamingtjeneste frem for flow-tv, kan du bestemme, hvornår du vil se dine yndlingsprogrammer eller serier i TV’et.

Du skal dermed ikke være kl. 16 eller kl. 20, når du skal se en bestemt udsendelse eller serie. Du kan med en streamingtjeneste selv bestemme, hvornår du ønsker at afspille et bestemt program. Du kan her også vælge at sætte det på pause eller spole frem og tilbage i det ligesom det passer ind i din dag eller tidsplan for dagen. 

Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

I takt med at det er den smarteste og bedste måde at se TV på, er der kommet nye streamingtjenester på markedet. Her kan du blandt andet vælge Netflix, HBO, Viaplay og C more. Alt efter om du mest er til film, serier eller en bestemt genre, kan du her vælge en af disse streamingtjenester, der alle konkurrerer om at få adgang til de nyeste film og serier på deres streamingtjeneste. Du gør derfor dig selv en tjeneste ved at undersøge de forskellige streamingtjeneste, for at finde din egen favorit. 

Derfor skal du vælge C more

C more er kendt for at have en del nye film og serie på deres streamingtjeneste. Herudover har de sat en udløbsdato for de forskellige film og serier, så du kan være sikker på at få det set, som du gerne vil. Hvis du derfor er til film og gerne vil være en af de første til at se premierefilmene fra biografen, skal du uden tvivl vælge C more. Her kan du forvente at biograffilm fra et år siden, vil være til at finde på streamingtjenesten. 

Læs om fordele og ulemper ved de forskellige streamingtjenester her.