jagtudstyr

Det forlagte jagtudstyr

Det forlagte jagtudstyr

editorial

Der er mange ting, som man kommer til at glemme i ens liv, om det er aftaler eller fysiske genstande, og noget kan man leve med, mens andet kommer til at have konsekvenser for ens liv resten af tilværelsen.

Man kan godt nævne sådan noget som jagtudstyr som noget af det, man i hvert fald ikke skal glemme nogle steder, også selvom det måske ikke er jagtgeværer.

Der er en grund til, at man skal have jagttegn og opbevare den slags sager forsvarligt efter nogle regler, så de netop ikke ender i hænderne på nogle, der kan bruge dem til ugerninger eller bare komme galt afsted.

Derfor kan det sende en en kold fornemmelse ned ad ryggen, når man kommer hjem og ser, man har glemt noget jagtudstyr fra, hvor man kom fra, og man måske har fået en anden persons jagtudstyr med hvem, hvor den anden person så måske har fået ens, man havde købt fra Jagtkiosken.

jagtudstyr

Det er ikke heldigt at glemme jagtudstyr

For man har måske ikke tilladelse til at bære eller eje dette jagtudstyr, man nu står med, og så skal man helst ikke tages med det, selvom der er opstået en uheldig misforståelse.

Og man skal skynde sig at få ens eget tilbage, også selvom man har en god anelse om, hvor man har glemt det, for det er virkelig, virkelig uheldigt, hvis det falder i hænderne på andre mennesker, som der ikke ved, hvad man skal gøre ved det.

Man kan også være så uheldig, at der er nogle, der finder det i en skov, hvor man har været ude at jage, og så bliver myndighederne tilkaldt, der tror, at man har fundet et mordvåben.

Så man skal ikke tøve det mindste med at få ens jagtudstyr tilbage, når man opdager, at man ikke længere har det – og aflevere andres tilbage, hvis man har fået det ved et uheld.