Emporio Armani

Emporio Armani

Emporio Armani

editorial

Italiensk luksus

Emporio Armani er skabt af den italienske fashion designer Giorgio Armani i 1975. Armani var en af modeindustriens mest indflydelsesrige og anerkendte designere. Han tilførte en helt ny luksus til mænd og kvinders klædeskabe. Med årene har brandet udviklet sig, og indeholder både tøj, smykker og parfume. Emporio Armani blev skabt, med henblik på at give unge på 20-30 år en mulighed for, at udfordre datidens syn på mode. Blandt andet begyndte kvinder i højere grad at vælge elegante jakkesæt end blomstrede nederdele, som på det tidspunkt var en fast del af mange kvinders garderobe.

Stort udvalg af smarte ure

Udvalget af ure fra Emporio Armani er stort. Både urkasserne og urlænkerne er fremstillet i rustfrit stål. I urene med læderrem er der brugt ægte læder. Urene er fremstillet med japansk quartzværk. Desuden finder du mange forskellige typer ure, både Chronograph urene med indbygget stopur og ure, der viser datoen.

Emporio Armani

Caratdiamanter.dk er din online leverandør af mange luksuriøse mærker inden for kategorierne smykker og ure, til både mænd og kvinder. I sortimentet finder du bl.a. et stort udvalg af Emporio Armani ure. Er du til lyse eller mørke farveprofiler, feminin elegance eller stilfuld enkelthed, så vil du helt sikkert finde det ur, der passer til din personlige stil. Urene ligger i prisklassen 1.000-5.000 kr., og er alle af den høje kvalitet, som kendetegner Emporio Armani. Et ur fra Emporio Armani kan være et frisk pust i hverdagen, imens det samtidig egner sig perfekt til det mere professionelle og polerede look, hvad enten det er på arbejde eller til finere anledninger. 

Tag et kig på Caratdiamanter.dk, hvis du kunne tænke dig et ur, der kan mere end blot vise dig hvad klokken er, men samtidig fungerer som et smykke, hvis luksuriøse håndværk vil kunne glæde dig i mange år.