rabbit vibrator

En rabbit vibrator kan blive enden på en affære

En rabbit vibrator kan blive enden på en affære

editorial

Det kan lyde lidt som en dramatisk roman med erotiske tilbøjeligheder, når vi nu skal til at snakke om sexlegetøjs brug i forbindelse med en affære, hvor vi specielt vil fremhæve et eksempel med en rabbit vibrator, der også bliver kaldt en rabbit dildo.

Mange artikler belyser jo det positive ved, at man kan bruge sådan en og sexlegetøj generelt for at krydre lidt på sexlivet, hvis det er gået lidt i stå, at man kan bruge det i starten af forholdet, når man er nyforelskede og videre.

Men følelser er jo svære at styre, så nogle gange fører det til, at man gør noget, der er etisk ukorrekt, men som man alligevel har svært ved at kontrollere, da man er i følelsernes vold, og derfor ikke er decideret ulovligt at gøre – i de fleste civiliserede lande.

For verden har næppe set den sidste affære, om det så er den ene part, der er utro, eller om to personer finder sammen enten på arbejdspladsen, i byen, over nettet eller noget fjerde og er deres respektive halvdele utro.

Det kan jo netop være noget, hvor man startede det som et sted, hvor man kunne få afløb for ens seksuelle indebrændthed, fordi man ikke kunne få det, som man gerne ville have det i ens forhold derhjemme, hvorfor man bruger sådan en rabbit vibrator og måske andet i dette tilfælde her.

Faktisk går det fint med at mødes, og man narrer familien derhjemme længe med påstande om overarbejde med videre, men så skete der det igen, som man ellers havde aftalt, der ikke skulle komme mellem dem: der opstår følelser, der ikke er gengældte.

Så kan det tænkes, at den ene part føler sig så forsmået og kun til brug, når man kan bruges, at man med vilje efterlader sådan en rabbit vibrator hjemme ved affæren, hvor man håber og måske ved, at vedkommendes bedre halvdel opdager den.

Dette kan blive svært at bortforklare.