Slidt emalje badekar

Er der slidt emalje på dit badekar? Dette kan du gøre ved det

Er der slidt emalje på dit badekar? Dette kan du gøre ved det

editorial

Har dit gamle badekar set bedre dage? Selvom overfladen – også kaldet emaljen – på dit badekar generelt er utroligt hårdfør og modstandsdygtig, vil den med tiden miste sin glans og pragt.

Et badekar er nemlig udsat for lidt af hvert i form af sæbevand, andre kemikalier, fødder og måske endda hundepoter. Det er derfor ikke underligt, hvis man efter mange års brug begynder at få en slidt emalje på sit badekar.

En slidt emalje er dog ikke verdens ende – faktisk er det langt nemmere og billigere end mange tror at rette op på det.

Det er nemlig ikke nødvendigt helt at udskifte badekarret med et nyt, blot fordi man har en slidt emalje. I stedet kan man gå ind og renovere badekarret ved at give det en ny emalje.

Sådan foregår en re-emaljering af badekar

Den slidte emalje kan ikke direkte repareres. I stedet går man ind og re-emaljerer badekarret, så overfladen bliver pæn og ubrudt, og karret kommer til at se ud som nyt.

Det er ikke nogen simpel proces, og derfor bør man ikke kaste sig ud i et gør-det-selv-projekt, medmindre man har erfaring på området.

I stedet er det en god idé at indhente professionel hjælp. Det sikrer nemlig, at du får et professionelt resultat, som også holder i mange år.

Det er den oplagte løsning for dig, der er træt af at se på slidt emalje i dit badekar.

Slidt emalje på badekar? Indhent en pris

Det er både hurtigt og relativt billigt at få renoveret sit badekar og fjernet den slidte emalje – især hvis man sammenligner det med at udskifte badekarret helt.

Man kan ikke give nogen helt konkret pris på opgaven, men du kan forvente et sted mellem 6.000 og 10.000 kr.

Hvis du vil have et konkret tilbud, kan du klikke her og kontakte en professionel fagmand allerede i dag.