Audi Q5

Få den bedste køreglæde med en Audi Q5

Få den bedste køreglæde med en Audi Q5

editorial

Hvis du er i markedet efter en bil i den absolutte særklasse er Audi Q5 absolut ikke noget dårligt bud. Det tyske bilmærke Audi er kendt for at fremstille top lækre biler som kan prale af det mest eksklusive design såvel som state of the art udstyr og elektronik.

Med en Audi er du garanteret køreglæde og sikkerhed på vejen – og du får med den nye Audi Q5 en SUV som kan holde til mange år på de danske veje.

Audi Q5 – luksus og køreglæde i ét

Audi Q5 sætter nemlig helt nye standarder inden for moderne SUVs. Den veldesignede bil ligger flere hestelængder foran konkurrenterne og kan sagtens hamle op med de tunge drenge i klassen.

image

Står du for at skulle købe en ny bil, som kan rumme hele familien og holde den værdifulde last tryg og sikker, kan du således med stor fordel vælge en Audi Q5. Og tilhører du ikke den økonomiske liga som kan finansiere anskaffelsen af en bil i luksusklassen uden at skulle optage et stort og dyrt bil lån kan du vælge at finde en brugt model.

Hvad er fordelen ved at købe en brugt Audi Q5?

Den helt store fordel ved at købe en Audi Q5 i en brugt version er at du sparer ganske substantielle summer på denne handel. En brugt Audi Q5 med tre til fem år på bagsmækken vil have smidt det meste af sin nyværdi.

Du kan således erhverve dig en super lækker bil i fin og køreklar stand til en brøkdel af dennes nypris hvis du vælger at købe den brugt. Og køber du din Audi Q5 hos en autoriseret brugtvogns forhandler kan du ydermere være sikker på at bilens pris og kvalitet følges ad.

Du kan finde masser af annoncer for brugt Audi Q5 til salg på Biltorvet.dk.