kiropraktor

Få den rette hjælp til rygsmerter hos en kiropraktor

Få den rette hjælp til rygsmerter hos en kiropraktor

Er du træt af at føle dig skæv, stiv og plaget af smerter i din krop? Så er det oplagt at søge hjælp hos en kiropraktor.

Hvad laver en kiropraktor?

En kiropraktor behandler smerter, skævhed og nedsat bevægelighed i kroppen ved hjælp af særlige teknikker som er unikke for netop dette fag.

Når man uddanner sig til kiropraktor bruger man fem år på universitetet hvor man lærer om den menneskelige anatomi og samtidig træner de forskellige greb som bruges i forbindelse med justering af ryggen og bevæge apparatets forskellige dele.

Når du ser en kiropraktor udføre sit arbejde kan det godt se rigtig voldsomt ud – og lyden kan virke helt afskrækkende. Men her skal du altså tænke på at en kiropraktor har en lang uddannelse og to års turnus bag sig før han eller hun får lov at praktisere.

Du er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder når du lægger dig op på kiropraktorens briks.

Hvad sker der ved en kiropraktor behandling?

I modsætning til hvad mange tror knækker en kiropraktor ikke leddene når han eller hun foretager en justering. De knækkelyde, du hører, stammer for de flestes vedkommende fra luftbobler som frigives når leddet strækkes. En kiropraktor behandling er ikke forbundet med smerte.

De første gange kan det føles ubehageligt at skulle lægge sin ryg eller nakke i hænderne på en fremmed person. Du kan dog være ganske rolig. Du vil hurtigt kunne mærke at din kiropraktor er professionel og sikker på hænderne.

Efter få sessioner lærer du at slappe af og hengive dig til kiropraktorens rutinerede behandling. Og du vil allerede efter det første kiropraktor besøg kunne mærke en betydelig forskel i form af øget bevægelighed og færre smerter.

Gå trygt til kiropraktor i Hammel

Du finder din lokale kiropraktor i Hammel på kiropraktoren-hammel.dk