vvs

Få hjælp til modernisering af VVS installationer

Få hjælp til modernisering af VVS installationer

editorial

Har du og din familie netop købt nyt hus på Amager, og ser I frem til at få hele boligen sat i stand? Så bør I vælge de rette håndværkere og fagfolk, her under en dygtig VVS mand.

Få den rette hjælp til renovering af badeværelse hos en VVS’er

Hvis husets badeværelse skal sættes flot i stand kommer du ikke uden om at skulle hente hjælp hos en autoriseret VVS installatør. Der skal en VVS tekniker på banen i forbindelse med ombygning af badeværelse med mindre denne udelukkende omfatter nye badeværelses møbler og klinker på væggene.

Skal der eksempelvis flyttes et afløb, opsættes et væghængt toilet eller oprettes dræn til en vaskemaskine vil det være nødvendigt at få en VVS’er på banen. Det er nemlig strengt forbudt for dig som lægperson selv at rode med de faste VVS installationer i boligen. Disse indbefatter vandrør, gasledninger, og alt hvad der har at gøre med ventilation, varme og sanitet.

Det at lave VVS arbejde er simpelt hen forbundet med alt for høj en risiko til at det bør varetages af andre end autoriseret fagpersonale. Og her er det altså en VVS mand du skal have fat på.

Lad dit lokale VVS firma stå for modernisering af VVS på Amager

Når du planlægger renoveringen af dit badeværelse er det således en god idé at indtænke en autoriseret VVS installatør fra begyndelsen.

Her kan du med stor fordel benytte et lokalt VVS firma. På den måde får du skabt god kontakt til VVS manden – og så ved du hvem du skal ringe til hvis der skulle opstå nødsituationer, for eksempel et sprunget vandrør eller en radiator som ikke vil varme. På Amager hedder den lokale VVS tekniker Claus A. Axmark VVS.

Du kan få et skarpt tilbud på VVS arbejde hos Claus A. Axmark VVS via hjemmesiden caavvs.dk.