gardinbus frederiksberg

Få hjælp til udvælgelse af dine nye gardiner hos din gardinbus på Frederiksberg

Få hjælp til udvælgelse af dine nye gardiner hos din gardinbus på Frederiksberg

editorial

Skal dine nye gardiner være helt perfekte, og matche det øvrige decor i dit hus eller i din lejlighed? Er du træt af metervare gardiner, som ikke rigtig passer til noget som helst, og som faktisk ikke engang passer på mål? Eller er det på tide at prøve en anden type gardiner end dem du har – for eksempel plisse gardiner, folde gardiner, lamel gardiner, persienner eller måske de smarte og moderne Copenhagen Blinds?

Så bør du overlade såvel opmåling og syning af gardinerne til de professionelle. Og du bør lade en dygtig gardinmand vejlede dig i forhold til valg af dine nye gardiner.

Hvad er fordelen ved at bruge Gardinbussen på Frederiksberg?

Der er nemlig mange fordele ved at tage en kompetent og erfaren gardinmand med på råd, når der skal nye gardiner op i stuer og værelser. Den helt store fordel ved at vælge et besøg fra din lokale gardinbus er, at så kommer såvel gardinmand som stof og materiale prøver hjem til dig.

Skal du stå i en butik og udvælge stoffet til dine nye gardiner, vil du ikke have en jordisk chance for at kunne vurdere hvorvidt de overhovedet passer ind i dit hjem. Når gardinmanden kommer hjem til dig medbringende stofprøver, vil du faktisk kunne se dine nye gardiner i aktion inden de bliver syet. Du vil meget lettere kunne bedømme farven og materialet, og se hvad gardinet gør ved lys indfaldet fra det vindue eller den terrasse dør det skal beklæde.

Når du har bestemt dig for en gardintype, et materiale og en farve, vil gardinet eller persiennen blive tilvirket på et danske syværksted. Herfra er der højst tre ugers leveringstid på dine nye gardiner – og gardinmanden fra Gardinbus.nu kommer selvfølgelig forbi og hænger gardinerne op.

Du kan bestille et besøg fra gardinbussen på Gardinbus.nu