høreapparat

Få hjælp til udvælgelse af høreapparat i Vordingborg

Få hjælp til udvælgelse af høreapparat i Vordingborg

Med tiden bliver vi alle slidt op indvendig såvel som udvendig. Vi mister størstedele af muskelmassen, og mange mennesker udvikler med alderen lidelser så som gigt og knogleskørhed. Og så er det heller ikke unormalt at miste hele eller dele af hørelsen som årene går.

Hvornår har jeg brug for et høreapparat?

Hvis du er oppe i årene, og hyppigt oplever ikke at kunne følge med i almindelige samtaler, er det tegn på alders relateret høretab. Det kan som hørehæmmet være ganske ulideligt konstant at skulle bede deltagerne i en samtale om at tale højt, langsomt og tydeligt, eller gentage hvad de lige har sagt. Derfor vil mange mennesker med høretab vælge at isolere sig socialt, og af samme grund udvikle nedtrykthed og depression. Og det er rigtig synd – især når man kan genskabe store dele af den tabte hørelse ved hjælp af et moderne høreapparat.

Hvor kan jeg købe høreapparat i Vordingborg?

Er du bosiddende i den sydlige del af Sjælland eller på Falster, kan du besøge Hørerøret i Vordingborg hvis du leder efter et høreapparat i høj kvalitet. Hos Hørerøret kan du få foretaget en høretest, lige som du kan få foretaget en høretest som kan hjælpe de dygtige audiologister med at kortlægge dit høretab.

På baggrund af din høretest og en dybdegående samtale med dig omkring dine ønske og behov, vil audiologisten kunne udvælge det helt rigtige høreapparat til dig. Hos Hørerøret forhandles udelukkende høreapparat i høj kvalitet fra de anerkendte producenter Siemens, Rexton, Phonak og Unitron.

Uanset om du blot har brug for at kunne høre lyden fra radio eller tv mere tydeligt, eller om du sætter pris på at kunne høre tonerne i klassisk musik, er det muligt at finde et høreapparat som passer perfekt til dig his Hørerøret.

Du kan læse mere, og booke tid til en gratis høretest hos Hørerøret, på hoereroeret.dk