Luft vand varmepumpe

Få mere varme for pengene med en luft vand varmepumpe

Få mere varme for pengene med en luft vand varmepumpe

editorial

Skal boligen være mere klimavenlig? Så bør du overveje at udskifte fyret med et energieffektivt varmepumpeanlæg.

Kan jeg få tilskud til etablering af varmepumpeanlæg?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – du kan faktisk godt opnå offentlig støtte i form af energi tilskud til indkøb, montering og installation af varmepumpe. Dette er en kæmpe fordel idet det ikke just er nogen lille økonomisk udskrivning at investere i en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe.

Med et tilskud fra det offentlige vil en varmepumpe have tjent sig selv ind langt hurtigere. Og så vil du og din familie kunne glæde jer over den store besparelse på jeres udgifter til opvarmning af boligen.

Hvordan vælger jeg den rette varmepumpe?

Størrelsen på din besparelse afhænger selvfølgelig af hvilken varmepumpe du vælger.

image

Det er vigtigt at din nye varmepumpe i størrelse og kapacitet matcher boligen samt familiens behov for varmt vand. Derfor bør du tage udgangspunkt i husets størrelse og disposition samt husstandens nuværende forbrug af opvarmet brugsvand og cirkulationsvand.

Hvis du ikke føler dig optimalt rustet til at foretage denne vurdering kan du med stor fordel overlade denne opgave til et professionelt VVS firma som for eksempel Amalo.

Amalo kan hjælpe med at finde den helt rigtige luft til vand varmepumpe

Amalo kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken luft til vand varmepumpe der passer bedst til netop din bolig. På den måde kan du optimere din investering og således få meget mere varme for dine penge.

De dygtige VVS teknikere hos Amalo har mange års erfaring med varmepumper og kan vælge den helt rigtige løsning til dig. Og så kan du selvfølgelig også få hjælp til levering, montering og installation af din nye varmepumpe.

Kontakt Amalo direkte via Amalo.dk og hør mere.