Overdækket terrasse

Få opført en solid og eksklusiv overdækket terrasse

Få opført en solid og eksklusiv overdækket terrasse

editorial

Skal sommeren 2021 tilbringes på en nybygget og rummelig træterrasse hjemme i familiens egen have? Så bør du vælge en overdækket én af slagsen. Og du bør overlade opførelsen af din overdækkede træ terrasse til dygtige og kompetente fagfolk.

Hvem kan bygge en overdækket terrasse?

Hvis du således går i tanker om at lade en overdækket terrasse opføre i forlængelse af din bolig bør du konsultere en dygtig tømrer. Det kan ikke anbefales selv at bygge en overdækket terrasse.

Du løber simpelt hen en alt for stor risiko rent sikkerhedsmæssigt hvis du selv kaster dig ud i opgaven med at designe og konstruere en overdækket terrasse. Der er stor forskel på at lægge et trædæk, og så at skulle opføre en overdækning som er solid og bæredygtig i sin konstruktion.

Du skal huske at det ikke er sommer hele året rundt. Terrassens overdækning skal ikke kun kunne holde til bagende solskin, blide byger og milde briser. Når vinteren sætter ind med barske vejrlig, hård frost og strid blæst vil det tage hårdt på en skrøbeligt konstrueret overdækning. Og det kan nemt ende med en tragedie hvis overdækningen ikke kan holde.

Hvor finder jeg de bedste overdækkede træterrasser?

Derfor bør du altid lade en uddannet tømrer forestå opførelsen af din overdækkede træ terrasse. På den måde er du garanteret en terrasse med en overdækning som overholder alle sikkerheds og kvalitetsmæssige standarder. Samtidig får du en smuk og holdbar overdækket terrasse som er tilpasset præcis til netop din bolig, og som garanti vil kunne føje ekstra værdi dertil.

Hos tømrermester Andreas la Cour, som er manden bag firmaet Kun Terrasser ApS, finder du de flotteste skræddersyede overdækkede terrasser. Du kan se eksempler på unikke og eksklusive træ terrasser med eller uden overdækning, og indhente aktuelle overdækket terrasse priser, på hjemmesiden kun-terrasser.dk.