parkeringskontrol Aalborg

Få professionel assistance til parkeringskontrol i Aalborg

Få professionel assistance til parkeringskontrol i Aalborg

editorial

Private parkeringspladser bør være forbeholdt beboerne i det tilhørende boligkompleks eller medarbejderne i den pågældende kontorejendom.

Desværre ses det ofte, at de private parkeringspladser er optaget af udefra kommende biler, hvis ejere intet har at gøre på matriklen. Dette kan være til stor gene for de retmæssige indehavere af parkeringspladserne, som så må se sig henvist til parkering på offentlig gade og vej. Dette er især problematisk i byområder, idet mange kommuner har indført betalingszoner.

Samtidig kan det være meget småt med de ledige parkeringspladser i byerne, hvilket betyder at man måske skal køre langt for at finde en parkeringsplads. Derfor bør du tage uvedkommende parkering på dine private parkeringspladser meget alvorligt og sørge for, at der bliver foranstaltet en parkeringsløsning, som kan komme problemet til livs.

Få hjælp til at løse parkeringsproblemer hos et professionelt parkeringsselskab

Har den pågældende ejendom sin beliggenhed i Aalborg eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge parkeringsselskabet UnoPark. UnoPark har mange års erfaring med at hjælpe private og offentlige kunder til en hensigtsmæssig parkeringsløsning.

Som kunde hos UnoPark vil du opleve en serviceminded og kundevendt tilgang til parkering. Du vil få tildelt din egen personlige parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at tilrettelægge en god aftale om parkeringsservice. Denne kan for eksempel inkludere parkeringsopsyn og parkeringskontrol udført af dygtige parkeringsvagter med den rette uddannelse og hjemmel til at udstede bødeforlæg.

UnoPark sørger for såvel den rette, synlige skiltning som for at inddrive de skyldige beløb. På den måde kan du hurtigt få has på de irriterende parkeringssyndere, som optager dine private parkeringspladser.

Med en parkeringsløsning fra UnoPark får du 100% medbestemmelse over din aftales udformning samt adgang til at administrere dine parkeringspladser gennem en smart app. Du kan læse mere om UnoPark og parkeringsservice på hjemmesiden UnoPark.dk, hvor du også kan kontakte virksomheden for en uforpligtende snak.