inkassobureau

Få styr på udestående gæld med hjælp fra inkassobureau

Få styr på udestående gæld med hjælp fra inkassobureau

editorial

Som selvstændig erhvervsdrivende eller som bogholder eller regnskabsmedarbejder i en virksomhed støder du sikkert fra tid til anden på kunder, som ikke kan finde ud af at betale deres regninger til tiden – med andre ord: Dårlige betalere.

Ofte vil disse kunder have alskens mere eller mindre gode undskyldninger for at tilbageholde deres betaling. Dette ændrer dog ikke på at de udestående betalinger kan være til stor gene for dig og påvirke virksomhedens likviditet. Samtidig kan det være meget opslidende selv at skulle forestå inddrivelsen af de skyldige beløb. Derfor kan det være en god idé at kontakte et inkassobureau.

Hvad laver et inkassobureau?

Et inkassobureau varetager besværet med inddrivelse af pengene fra den besværlige debitor. Uanset hvad din debitor end måtte have af dårlige undskyldninger for ikke at betale sin regning vil dit inkassobureau kunne sætte foranstaltninger i værk som på den ene eller den anden måde kan få kradset pengene ind.

Et inkassobureau kan for eksempel benytte sig af rykkerskrivelser og inkasso varsler via brev, email og e-boks, eller de kan foretage telefon opkald og i sidste instans møde personligt op hos kunden. For dig som kunde hos et inkassobureau betyder dette at du selv slipper for at skulle kontakte debitoren, og alligevel kan se frem til at få dine penge retur. Og ofte vil blot det at du melder en kunde til inkasso motivere vedkommende til at betale prompte.

Hvem er Collectia?

Collectia er blandt de førende inkassobureauer i Danmark. Hos det autoriserede inkassobureau Collectia er du garanteret hurtig og effektiv inddrivelse af dine udestående fakturaer uanset disses størrelse. Collectia har eksisteret siden 1998 hvor virksomheden blev stiftet under navnet Transcom CMS. Siden har Collectia hjulpet såvel store som små virksomheder over hele Norden med inddrivelse af ubetalte fakturaer.

Collectia vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med inddrivelse af fakturaer uanset din virksomheds type og beløbets størrelse. Læs mere på collectia.dk