tømrer

Få udskiftet råddent træ på dit sommerhus

Få udskiftet råddent træ på dit sommerhus

editorial

Har du et sommerhus eller en kolonihave hvor væggene er af træ, skal du med jævne mellemrum gå dem igennem og få udskiftet de dele, hvor træet er råddent. Træet rådner fordi det stadig er levende materiale og derfor over tid bliver ødelagt. Den tid kan forlænges ved at huske at få malet. Det kunne f.eks. være af en tømrer i Hjørring.

Inden du får udskiftet og malet, kan du med fordel starte med at få sandblæst dine trævægge. Husk at det skal være med fint sand, så træet ikke bliver ødelagt og det skal have tid til at tørre. En sandblæsning har den fordel at den efterlader træet nøgent og fri fra gammel snavs og maling og din tømrer kan langt nemmere se, hvilke dele af træet der skal udskiftes. Det har den ekstra fordel at det endelige resultat bliver flottere og holder længere.

tømrer

Valg af tømrer

Med mindre du allerede har en tømrer du er glad for og hvor du ved at han ikke alene laver et godt stykke arbejde men også er rimelig i priserne, er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige tømrer og bede om et tilbud. Ved at få flere tilbud får du et god overblik over prisniveauet og kan nemmere vælge. 

Skal du også have malet, kan du med fordel hente et samlet tilbud. Husk at spørge til hvilken maling der bliver brugt. Jo bedre maling der bruges, jo flottere resultet og jo længere tid går der før du igen skal have en tømrer og en maler ud og have udskiftet træ og maling og da det som udgangspunkt er håndværkeren der koster, er det penge der er givet godt ud.

Inden du vælger en maler og en tømrer, kan du undersøge hvad andre kunder har haft af oplevelser. Det kan du blandt andet gøre på Trustpilot.