fadølsanlæg

Fadølsanlæg til festlige lejligheder

Fadølsanlæg til festlige lejligheder

editorial

Mobile fadølsanlæg

Et mobilt fadølsanlæg er en sikker vinder til festlige lejligheder. Køligt, friskskænket øl vil uden tvivl være et hit hos gæsterne uanset anledningen. Et mobilt fadølsanlæg er praktisk og egner sig perfekt til virksomheder, festudvalg o.l. Med et mobilt fadølsanlæg behøver man ikke at tænke på at skulle leje et. Det skal bare pakkes ud og gøres klar inden receptionen, konferencen, koncerten, fredagsbaren osv. – og pakkes sammen når festlighederne er slut.

Med godt skænket øl kommer gode oplevelser. En kold øl kan være det der skal til, når en uge på arbejdspladsen rundes af i en fredagsbar, eller når naboerne mødes til vejfest. Husk at et fadølsanlæg kan udstyres med diverse tilbehør, som dels er med til at optimere hele oplevelsen, men som også tilføjer noget unikt til anlæggets helhedsudtryk.

fadølsanlæg

Køb dit fadølsanlæg og tilbehør online

Torstein Drikkevareservice har gjort det nemt for dig, der står og vil investere i et fadølsanlæg. Udover en række forskellige mobile fadølsanlæg, finder du også tilbehør i form af øltårne, fadølskølere, renseudstyr, spildbakker og meget mere. Det brede udvalg af tilbehør gør, at du selv kan sammensætte fadølsanlægget lige præcis som du synes det skal se ud. Måske står du og skal anskaffe et fadølsanlæg til en bar eller en café, hvor indretningen og det nye fadølsanlæg gerne skulle passe sammen. Er det tilfældet, så kig forbi https://www.torstein.dk/fadolsanlaeg-78 og find dit nye fadølsanlæg.

Det er vigtigt at have fokus på rengøringen af et fadølsanlæg, for at undgå bakterier. Hos Torstein Drikkeservice finder du alt hvad du skal bruge inden for rengøring af fadølsanlæg. Du kan f.eks. få et komplet sæt med rensevæske, børster og rensedunk. Derudover får du en guide til fadølsanlæg, og du kan desuden finde videoer på Torstein Drikkeservice’s hjemmeside, hvor du bliver guidet igennem en rengøring af et fadølsanlæg.