Tilmeldingssystem

Find det bedste tilmeldingssystem til messer og konferencer

Find det bedste tilmeldingssystem til messer og konferencer

Har du som arrangør af en konference eller en messe brug for et redskab til planlægning – og helst et som indeholder et godt tilmeldingssystem? Så kan du med fordel tjekke det smarte og innovative event management software fra det danske firma Conference Manager. Event management software fra Conference manager indeholder alle de funktioner du behøver, og er samtidig nemt og intuitivt at anvende.

Hvad kan event management software fra Conference Manager?

Det smarte software til eventplanlægning, som er udviklet af Conference Manager, kan anvendes i alle sammenhænge hvor du har brug for at koordinere eksempelvis tilmelding til messer, konferencer eller seminarer. Du kan ved hjælpe af event management software håndtere allokering af ressourcer – såvel menneskelige som i form af udstyr, materialer og lokaler – samt tilmelding til de forskellige events.

Det event management software som du finder hos Conference Manager er designet og udviklet til at kunne imødekomme alle de krav, man som arrangør af denne type events måtte have til sit software. Samtidig er Conference Manager software til eventplanlægning nemt og intuitivt at anvende for såvel arrangør som for de deltagere, som ønsker at tilmelde sig såvel møder, konferencer, foredrag eller andre arrangementer som del af det overordnede event, som selve eventet.

Som arrangør får du mulighed for hurtigt og nemt at danne dig et overblik over antallet af tilmeldte samt håndtere tildeling af ressourcer i forbindelse med de enkelte events. Conference Manager event management software er brugervenligt og intuitivt, og kræver ingen forudgående træning. Du kan integrere det smarte software til eventplanlægning i din hjemmeside, og benytte det sammen med tilhørende apps. Og så kan du altid få hjælp til dit event management software hos Conference Manager.

Hvordan bestiller jeg software til eventplanlægning fra Conference Manager?

Du kan altid kontakte Conference Manager med henblik på en demonstration af det smarte event management software på conferencemanager.dk