vikarservice hjørring

Find dygtige vikarer med vikarservice i Hjørring

Find dygtige vikarer med vikarservice i Hjørring

editorial

Skal din medarbejderstab forstærkes i en periode? Så bør du overveje at udvide mandskabet med en vikar.

Hvad er idéen med at hyre en vikar?

Måske har du svært ved at se det smarte i at hyre en eller flere vikarer frem for blot at ansætte nye medarbejdere. Men her skal du huske at det ikke er altid at en virksomhed kan tilbyde fastansætte fuldtids medarbejdere arbejde hele året rundt.

Dette gælder især for virksomheder som beskæftiger sig med sæson betonet arbejde, og så selvfølgelig virksomheder som oplever større efterspørgsel på produkter og services på bestemte tidpunkter af året.

image

Endelig kan det ske at eksempelvis en entreprenør eller en håndværker virksomhed får kontrakt på en stor opgave som kræver flere hænder end der findes i den fast ansatte stab. Og så er det selvfølgelig altid rart med kort varsel at kunne kalde en vikar ind som substitut for en medarbejder som af den ene eller den anden grund har måttet melde forfald – for eksempel på grund af sygdom.

Hvordan finder jeg den rette vikar?

Hvis du ikke ønsker at besvære dig med en tidskrævende rekrutterings proces kan du overlade denne til et vikarbureau. Du vil typisk få en rigtig god behandling hos et professionelt vikarbureau som har speciale inden for rekruttering af eksempelvis håndværkere og fagfolk. Et vikarbureau vil kunne tilbyde dig en dygtig medarbejder på midlertidig basis, og sørge for alt hvad der vedrører rekruttering og ansættelse.

Dit lokale vikarbureau i Hjørring hedder DK Vikarservice ApS – og her vil du kunne finde de mest kvalificerede vikarer i Hjørring og omegn. Uanset om du er på jagt efter faguddannet arbejdskraft, eller om du leder efter dygtige ufaglærte medarbejdere – for eksempel til lagerarbejde eller som arbejdsmænd til nedrivnings opgaver – kan DK Vikarservice ApS hjælpe.

Klik ind på hjemmesiden dkvikarservice.dk og læs mere.