parterapi hellerup

Find parterapi i Hellerup

Find parterapi i Hellerup

editorial

Er du træt af konstante skænderier og hånlige bemærkninger mellem dig og din partner, eller af konstant at blive ignoreret og mødt med larmende tavshed? Overvejer I at gå hver til sit fordi det er alt for svært at få det til at fungere – men har I stadig følelser for hverandre? Så er der måske stadig noget der er værd at kæmpe for. Og så er det en god idé at opsøge professionel hjælp.

Få den bedste hjælp til parforholdet hos en parterapeut

Den bedste måde hvorpå du og din partner atter kan komme overens er gennem en fælles erkendelse og forståelse af jeres indbyrdes problematikker.

Det kan være rigtig svært at få den indsigt der skal til for at opnå denne erkendelse på egen hånd. Det kræver at man får klarlagt mekanismerne bag den den uhensigtsmæssige dynamik som sender forholdet ud i den nedad gående spiral. Og til det formål er parterapi helt eminent.

En dygtig parterapeut kan hjælpe dig og din partner med at få vendt problematikkerne og få sat ord på de følelser som opstår når I er uvenner. Dette er en kæmpe hjælp i forhold til at hele de sår som er opstået i forholdet, og som holder det fast i den onde cirkel.

Når først helings processen er godt i gang vil det være nemmere for jer at fortsætte denne således at I selv kan komme ud på den anden side med et styrket forhold.

Hvor kan jeg finde en dygtig parterapeut i Hellerup?

Hvis du og din partner gerne vil give forholdet en chance mere kan I således med fordel opsøge hjælp hos en parterapeut. I Hellerup finder du den dygtig psykoterapeut Camilla Wisøfeldt som har specialiseret sig inden for parterapi. Du kan læse mere om Camilla Wisøfeldt, og booke tid til en indledende konsultation, på https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/.