plakater, børneplakater, puslespil

Find plakater, børneplakater og puslespil online

Find plakater, børneplakater og puslespil online

editorial

Leder du efter de plakater som kan give din stue det visuelle udtryk du ønsker – eller skal du bruge de rette plakater til børneværelset? Så kan du finde hvad du søger hos den danske plakat producent ViSSEVASSE.

Smukke, søde og stemningsfulde plakater fra ViSSEVASSE

ViSSEVASSE er måske mest kendt fra sine udtryksfulde og æstetiske plakater som vækker mindelser om en svunden tid i Danmark. Mange af de fine ViSSEVASSE plakater afbilder nemlig danske landskaber med bil af ældre dato, cykelpiger på udflugt i 50’er kjoler som flagrer i vinden, eller slet og ret nogle af de karakteristiske danske bygninger så som for eksempel møller, kirker, fyrtårne, kolonihavehuse eller traditionelle bondehuse med bindingsværk, stråtag og stokroser.

Du finder også plakater fra ViSSEVASSE som afbilder kendte danske landemærker og seværdigheder som for eksempel vore arkitektonisk smukke broer som binder landet sammen på kryds og tværs samt de imponerende tårne fra de større byer i Danmark, her under i særdeleshed København.

De lækre plakater, som alle er udført i behagelige douche farver, matcher hinanden indbyrdes og passer ind i et hvert modernedecor. Du kan således med fordel lave en rigtig flot billedvæg ud af plakater fra ViSSEVASSE – et virkelig dekorativt element i dit hjem.

Udfordrende puslespil fra ViSSEVASSE

Foruden de herlige plakater finder du hos ViSSEVASSE et stort udvalg af andre grafiske produkter, her under flotte og farverige puslespil, baseret på en selektion af ViSSEVASSE plakater. Du finder både de klassiske puslespil med op til tusind brikker og søde mini puslespil som kan lægges af de yngste.

Et puslespil fra ViSSEVASSE egner sig fint som værtindegave eller som en lille tilkendegivelse af opmærksomhed, for eksempel i forbindelse med en God Bedring hilsen eller en kollegas fødselsdag. Du kan se og bestille samtlige plakater puslespil og andre produkter fra ViSSEVASSE i den online shop på vissevasse.dk