Firmagaver

Firmagaver anno 2021 - find dem online

Firmagaver anno 2021 - find dem online

editorial

Er du arbejdsgiver, og vil du gerne vise dine ansatte din påskønnelse for deres arbejde og tilstedeværelse i løbet af året? Så er det oplagt at betænke dem alle hver især med lækre julefirmagaver.

I Danmark har vi en stolt tradition desangående, og denne bør du opretholde selv om forholdene måske ikke lige er til julekurve, uddelt ved virksomhedens juleafslutning. For det første er det de færreste firmaer som rent faktisk afholder denne større forsamling i de tider vi lever i nu om stunder. For det andet er idéen med julekurven også gået fløjten.

En julekurv er tiltænkt deling med familie i de hyggelige juledage hvor alle forsamles fra nær og fjern. Men det er så langt fra alle familier som opretholder denne praksis. Og derfor bør du, når du skal vælge årets julefirmagaver, finde på noget andet end den traditionelle kurv.

Hvordan giver jeg medarbejderne julefirmagaver i 2021?

Du skal selvfølgelig opretholde firmajulegave traditionen, også selv om dine medarbejdere i høj grad arbejder hjemmefra. Det er faktisk mere vigtigt end nogen sinde før at du viser medarbejderne din omtanke og påskønnelse. Derfor kan du med stor fordel vælge julefirmagaver som viser denne omtanke. Og dette kan du sagtens gøre uden at skulle pakke julekurve og sende dem med bud.

Du kan for eksempel vælge at lade dine medarbejdere selv vælge årets julefirmagaver. Dette kan du gøre med hjælp fra Julefabrikken ApS. Julefabrikken ApS tilbyder nemlig en smart løsning som kaldes Your Gift Gavekort. Med Your Gift Gavekort kan du som arbejdsgiver selv fastsætte en prisramme for året julefirmagaver og dermed give dine medarbejdere lov til at vælge deres egne gaver ved hjælp af Your Gift Gavekort inden for denne ramme.

Du kan altid finde et Your Gift Gavekort som matcher dine økonomiske ambitioner for julefirmagaver i den online shop på julefabrikken.dk.