sovneksperterne.dk

Forkæl dig selv med en elevationsseng

Forkæl dig selv med en elevationsseng

editorial

Sover du ordenligt om natten? Har du ondt i ryggen? Der er kommet mere og mere viden frem om, hvad søvn betyder for os, og vi er blevet mere bevidste om det. 

At få en god nats søvn betyder utroligt meget for vores præstationsevne næste dag, at have energi, god hukommelse, overskud til at spise rigtigt og dyrke motion osv. Og hvad kan være en medvirkende faktor til en god nattesøvn? Sengen. Stedet, hvor vi gennemsnitligt opholder os 6-8 timer hver nat.

Sid op, hæv fødderne mm. med elevationsseng

Elevationssenge giver dig mulighed for fleksibilitet i sengen. Du kan fx nemt trykke sengen op, så du kan sidde op og læse, have fødderne hævede eller for at få en variation i liggende stillinger. Det kan også være rarere at sidde op og se tv end kun at kunne ligge. Hvis I er to i sengen, kan I med elevationssenge tilpasse individuelt, hvad I ønsker uden at den anden påvirkes.

En justerbar seng er værd at overveje, og inden du køber, kan du få information om, hvilke elevationssenge der er de bedste.

Resultatet af test af elevationssenge giver dig et overblik over priser og kvalitet. Og også hvilken seng, der passer til netop dig. 

7 komfortzoner, danskproduceret, vendbar springmadras

Søvneksperterne anbefaler fem elevationssenge, der alle er af høj kvalitet, og så skal du bare vælge, hvilken en der passer bedst til dig eller jer.

Venus Natural fra Bedre Nætter er på tilbud til kun 13.499 kr. og har en 100% naturlig topmadras, har 7 komfortzoner og har vundet “Bedst i test”. Yrla Ävl fra Nordic Dream har vundet “Bedst til prisen”, til 24.495 kr., er udelukkende produceret i Danmark og får gode anmeldelser. Nordkap Elevation giver dig også en rigtig god pris i forhold til, hvad sengen kan. Den har valgfri topmadras, vendbar springmadras med 5 komfortzoner mm. Se mere hos Søvneksperterne.