undervogn

Forlæng levetiden på din drømmebil

Forlæng levetiden på din drømmebil

Effektiv rustbeskyttelse i det vestjyske

I Danmark er det på grund af skatter og afgifter en dyr fornøjelse at købe bil. Der er derfor al mulig god grund til at passe godt på dit køretøj, så du kan have det så længe som muligt. De fleste sørger for med jævne mellemrum at køre bilen igennem vaskehallen, så den fremstår pæn og nyvasket på villavejen. Men det er faktisk under bilen, du bør rette din opmærksomhed. For din bils undervogn bliver nemlig udsat for lidt af hvert igennem tiden. Kommunens vejsalt og store vandpytter som du ofte drøner igennem kan nemlig med tiden få din undervogn til at ruste. Dette er ikke noget, du kan se med det blotte øje, men det kan få stor betydning for, hvor længe du kan have din bil. Så er du bosat i det vestjyske, så er det en rigtig god ide at få lavet rustbeskyttelse i Struer.

TekTrol kommer ind i alle hulrum

Med en effektiv rustbeskyttelse forlænger du ganske enkelt levetiden på din bil. Og får du rustbeskyttelsen udført hos Struer Undervognscenter, så ved du at behandlingen bliver udført grundigt og effektivt. Her benytter mekanikerne nemlig altid TekTrol’s 10-punkts-program, når de rustbeskytter din undervogn. Denne fremgangsmåde er nemlig bredt anderkendt i branchen, da den sikrer, at rustbeskyttelsen bliver foretaget over hele undervognen. Også inde bag skærmkanter og andre hulrum, hvor det ikke sådan lige er til komme ind. Med en TekTrol behandling får din bil en så effektiv behandling af undervognen, at du med sindsro kan vente fire år, inden du igen sender din bil afsted til undervognsbehandling. De fleste undervognbehandlinger rækker kun i to år, så vælger du TekTrols behandling hos Struer Undervognscenter, så sparer du altså både penge og besvær.

Undgå ophuggeren

Når du har lagt din opsparing i drømmebilen, er det virkelig ærgerligt, hvis rusten får ødelagt undervognen på din bil, så du er nødt til at sende den til ophuggeren. Med en TekTrol behandling hos Struer Undervognscenter, får du mange flere gode stunder bag rattet i din bil.