Gulvslibning priser

Forny dit hjem med nyslebet gulve

Forny dit hjem med nyslebet gulve

editorial

Hvis man har en bolig med trægulve kan det blive nødvendigt på et tidspunkt at slibe dem igen for at bevare dem pæne. Det er næsten umuligt at holde dem pæne uden at de skal have en afslibning igen. Der bliver dagligt gået på dem af mange personer og selv om man husker at tage beskidte sko af, vil der alligevel sætte sig snavs i træet og det er tæt på at holde dem rene, selvom man vasker gulvet grundigt og ofte. 

Det er muligt selv at afslibe gulvene og man kan låne en slibemaskine i stort set alle byggemarkeder. Derefter er det blot et spørgsmål om tid og knofedt. Masser af tid. Hvis du ikke selv har lyst eller tid til at slibe dine trægulve, kan du søge på gulvafslibning priser på internettet og finde firmaer, der lever af at slibe gulve.

Få tilbud fra flere firmaer

Hvis du har besluttet dig at du vil have et firma til at slibe dine gulve, så de igen står penge og rene er det en god ide at kontakte mindst 3 forskellige. Det giver dig et overblik over prisniveauet og mindsker risikoen for, at du har ringet til den dyreste eller måske den billigste gulvafsliber, der er så billig, at han ikke har tid til at slibe gulvene ordentligt.

Hvis afslibningen ikke bliver gjort ordentligt og der bliver brugt tid på at slibe gulvet helt færdigt med det fine sandpapir, vil der være risiko for at der er store ridser i gulvet efter afhøvlingen. 

Du kan med fordel bede om referencer fra tidligere kunder og høre om de har været glade og tilfredse med firmaet. Du kan også se hvad der er skrevet på Trustpilot. Husk dog at tage hvad der er skrevet med et gran salt. Men er mere tilbøjelig til at skrive ved en negativ oplevelse end ved en positiv.