døre

Fuldend dit drømmehus med en ny hoveddør

Fuldend dit drømmehus med en ny hoveddør

Er du ved at bygge et nyt hus, i gang med en større renovering eller trænger din bolig bare til at blive piftet op – så kan du med fordel overveje at investere i en ny hoveddør. En hoveddør har langt større betydning for den samlede udstråling, end du måske lige tror. 

En hoveddør er det første du møder, når du skal ind og ud af huset. Det samme gælder for dine gæster, som kommer for at besøge dig. Det er her du tager imod dine gæster, og igen takker for en hyggelig dag. Derfor kan det godt betale sig at gøre lidt ekstra for, at du får en hoveddør der fungerer i praktisk, men som også passer til den stil, som du gerne vil have. 

Sådan køber du den rette hoveddør

Når du skal købe en hoveddør, facadedør eller yderdør, er det vigtigt at tænke på, at det er en dør som man komme ind i huset af. Derfor er det vigtigt at sikkerheden er i top. På denne måde kan du forhindre indbrudstyve i at komme ind i dit hjem. Det giver dig naturligvis også en større tryghed at vide, at dine døre i huset er udvalgt efter den højeste sikkerhed på markedet. 

døre

Det næste er materialevalget. Da en yderdør eller hoveddør er halv indendørs og halvt udendørs, er det vigtigt at materialet kan holde til det vejr og klima, som vi har i Danmark. Her kan du med fordel vælger alu/træ frem for 100 % træ. Det gør at du har en holdbar løsning, som heller ikke skal vedligeholdes. 

Som noget af det vigtigste, skal du sikre dig at du har de helt korrekte mål. Hvis det afviger med bare 1 centimeter, kan det betyde, at du ikke kan få monteret døren.

Bestil din næste hoveddør eller yderdør hos klarvinduer.no

Køb din næste yderdør hos klarvinduer.no og få 10 års fuld garanti.