gasflasker

Gasflasker kan faktisk med deres indhold være noget så miljøvenlige!

Gasflasker kan faktisk med deres indhold være noget så miljøvenlige!

editorial

Man forestiller sig ikke gas som noget, der er decideret sundt eller godt for miljøet.

Man har jo endda anvendt gas til at udrydde mennesker, og selvom moderne husgas er ret så sikkert at bruge, hvis man har det rette udstyr, så er man nødt til at tilføje det en lugt, så man ved, om der er en lækage eller ej.

For selv den mindste gnist kan så antænde en brand eller eksplosion i det område, hvor gassen er sluppet ud.

Skal man også virkelig føre en skræmmekampagne for, at det går dårligt for miljøet, så ser man gerne et olie- eller gastårn, der står og brænder i toppen, så man får den forestilling, at det her gas er skadeligt for miljøet.

Men sådan er det ikke med moderne gas.

Få den rette gas på gasflasker

For producenterne er godt klar over, at hvis man skal sælge gas nu om dage, så er man nødt til at kunne præsentere noget, der er godt for miljøet, ellers vil det ikke sælge særligt godt.

Man taler jo ligefrem om, at man kunder vælger et firma til eller fra alt efter, om de har en grøn profil eller ej.

Det kan være i forhold til, at man har gjort ens produkter så miljøvenlige og grønne, som man kan gøre dem, eller man kompensere for den forurening, man er nødt til at producere, så man får det til at gå i nul – eller giver plus på den grønne konto.

Derfor er det blandt andet muligt at få fat i gasflasker, hvis indhold er lavet af 100 procent biomasse af den bæredygtige art.

Så kan man med god samvittighed vælge denne gastype til, om man så er privat eller virksomhed, og man er nødt til at køre på gas.

Det kan være den bedste løsning, indtil man overgår til mere grønne løsninger – eller gassen bliver endnu grønnere.