suttesnor

Giv en personlig suttesnor i barselsgave

Giv en personlig suttesnor i barselsgave

editorial

Er der en i din familie eller omgangskreds, som snart skal være forælder? Så er du måske allerede begyndt at lægge hovedet i blød ift., hvad du skal give i barselsgave. Hvis du tænker, du gerne vil give noget, som er mere personligt, end når du går ud og køber en gave, så kan du overveje en suttesnor. Du har nemlig muligheden for selv at lave en. 

Lav selv en suttesnor du kan forære væk 

Lav en suttesnor med god hjælp online

Når det lige netop kommer til suttesnore, så finder du en række guides online, som kan hjælpe dig i mål med at lave en. Og her er det vigtigt at fremhæve, at vejledningerne online gør det relativt ligetil for dig at nå i mål. Du skal derfor heller ikke forvente, at det er et uoverskueligt projekt at kaste sig over. 

Firmaer som laver disse vejledninger tilbyder ofte også, at du kan købe en pakke med alt det, du skal bruge til suttesnoren. Du behøver derfor ikke have hovedpine over, hvor eller hvad du skal købe ind.

Sæt dit eget præg på suttesnoren

Når du selv kaster dig over en suttesnor, så er du med til at sætte dit eget præg på, hvordan den skal se ud. Tit og ofte kan du nemlig finde materialer i forskellige farver, og hvor der er brugt forskellige ting til selve suttesnoren. Du kan derfor også gå med sammensætninger, du ved, vil falde i ekstra god jord hos de kommende forældre. Overvej eventuelt at skrive barnets navn eller lignende. 

Vil du finde inspiration til din kommende suttesnor? 

Vil du gerne vil finde lidt inspiration, når du skal lave en suttesnor selv? Så læs gerne mere her. Du vil forhåbentligt opdage, at det bliver relativt simpelt for dig, når du starter på at lave suttesnoren selv.