Gulvafhøvling Horsens

Giv gulvet nyt liv - få en professionel gulvafhøvling i Horsens

Giv gulvet nyt liv - få en professionel gulvafhøvling i Horsens

editorial

Gamle trægulve er ikke nødvendigvis saneringsmodne, blot fordi de har fået nogle skrammer, buler, revner eller misfarvninger. Før i tiden var de trægulve, som anvendtes til gulvbelægning i nyopførte boliger, af en virkelig god og solid kvalitet. Og da datidens mode dikterede, at gulvet skulle behandles med en tung, mørk fernis eller gulvlak, er træværket inden under effektiv forseglet og dermed beskyttet.

Selv den hårdeste lak bliver dog med tiden slidt, især der hvor gulvet anvendes allermest – og derfor er et slidt trægulv med mange år på bagen sjældent det kønneste syn. Umiddelbart vil man nok tænke, at gulvet skal skiftes ud med et nyere trægulv – eller måske dækkes med linoleum, lamineret klik parket, eller en af de moderne gulvtyper af cement eller beton. Men før du foretager så drastisk et skridt, bør du få trægulvet vurderet af en professionel gulvmand. Der er nemlig en chance for, at gulvet kan blive rigtig flot igen med den rette behandling.

Hvordan forvandler jeg et gammelt trægulv til et drømmegulv?

Hvis dit gulv, som beskrevet oven for, er belagt med et tykt lag fernis i den gode, gamle stil, er der kun én vej til et lyst og ensartet gulv – og den går igennem en grundig og effektiv gulvafhøvling. En gulvafhøvling vil kunne fjerne de øverste 2 – 4 millimeter af gulvets overflade, her under den grimme, slidte lak samt de ridser, revner og skrammer, der måtte være opstået i tidens løb.

Det er dog vigtigt, at du overlader opgaven til en gulvmand med ekspertise og erfaring, som kan foretage gulvafhøvlingen med det rette håndelag og kompetence. Hvis du selv forsøger dig med at foretage en gulvafhøvling, kan du risikere at anrette store skader på træværket.

Med en dygtig håndværker er du garanteret det optimale resultat af din gulvafhøvling. Få et godt tilbud på gkservice.dk