peugeot 3008 1,6 hdi 110 premium

Glæd dig selv og familien med en Peugeot 3008

Glæd dig selv og familien med en Peugeot 3008

editorial

Bliv godt kørende i årets bil

Franskmændene har givet verden mange skønne ting såsom oste, rødvine og ikke mindst biler. Når det kommer til biler, så hører franske biler stadigvæk til blandt de allermest mest populære herhjemme. Især Peugeot har vist, at de år efter år kan levere motorkøretøjer, som lever op til forbrugernes ønsker og behov. Har du en stor familie, så er en Peugeot 3008 1,6 hdi 110 premium lige det helt rette valg. Med denne SUV model får du ikke bare god plads til ungerne på bagsædet, du får også et fantastisk udsyn og nogle køreegenskaber, der er fuldstændig fantastiske. Peugeot 308 blev da også udnævnt til årets bil i 2017, hvilket beviser hvor populær den er hos billisterne.

Spar afgifterne med en brugt Peugeot 3008

Prisen på en Peugeot 3008, en 1,6 liters benzin-udgave med 120 hk, starter ved 290.000 kr. Har du ikke så mange penge, eller er din bank ikke i humør til at låne dig dette beløb, så kan du i stedet finde en brugt Peugeot 3008 på Biltorvet. Skatter og afgifter har desværre gennem årene sendt priserne på nye biler i vejret, hvilket betyder, at der skal en stor lønseddel til for at finansiere en Peugeot 3008. Men køber du den næsten ny hos Biltorvet, så har den forrige ejer allerede betalt størstedelen af de afgifter, som biler belægges med herhjemme. Du får altså hos Biltorvet alletiders chance for at kunne sætte dig bag rattet i en Peugeot 3008, uden at det dermed betyder, at du må gå fra hus og hjem for at kunne finansiere dette pragtfulde køretøj.

Bliv populær hos familien

Hos Peugeot 3008 har fabrikanterne i den grad ramt tidsånden i forhold til at levere et køretøj til den moderne bilkøber. Her får du både høj indstigning, et lækkert sportsligt design og ikke mindst ordentlig plads til hele familien. Du bliver helt sikkert en populær ægtemand og familiefar, hvis du kommer hjem fra forhandleren med en Peugeot 3008. Så skynd dig ind på Biltorvet.dk og gør en rigtig god handel, der både sikrer dig point hos familien og masser af køreglæde ude på landevejene.