Køjeseng

Glæd dine børn med en hyggelig køjeseng

Glæd dine børn med en hyggelig køjeseng

editorial

Skal børnenes værelse indrettes på optimal vis, med såvel komfort og pladshensyn for øje? Så bør du overveje at anskaffe en køjeseng.

Hvad er den største fordel ved at indrette med køjesenge?

Den mest indlysende fordel ved at indrette ungernes værelse med en køjeseng er selvfølgelig den store mængde plads du sparer derved. Du vinder utroligt megen gulvplads ved at ”bygge i højden”, så at sige.

Samtidig sætter børnene pris på privatliv omkring sengetid. Hvis du vælger at placere sengene ved siden af hinanden vil dette ikke kunne lade sig gøre. Med en køjeseng får det mindste barn mulighed for at putte sig i en hyggelig hule under overkøjen. Og det ældste barn vil nyde at komme op i højden hvor der er overblik over hele værelset.

Når det ældste barn på et tidspunkt får sit eget værelse, kan lillebror eller lillesøster eventuelt rykke op i overkøjen. Du kan vælge at flytte den nederste seng, og konvertere køjesengen til en højseng.

Køjeseng

Pladsen under overkøjen kan bruges til opbevaring af tøj eller legetøj. Du kan også indrette en legehule til barnet – eller sætte et skrivebord derind, så barnet kan bruge det lille rum når der skal tegnes eller laves lektier.

Kan jeg selv bygge en køjeseng eller en højseng?

Det kan ikke anbefales selv at kaste sig ud i projekt byg din egen køjeseng. En køjeseng til børn skal kunne holde til en del – og du ønsker ikke at risikere ulykker på børneværelset. Derfor er det en god idé at købe en køjeseng hos en god dansk forhandler. Og en sådan kan du sagtens finde online.

Den danske forhandler af legetøj og børnemøbler Little Hugs kan tilbyde et stort og varieret udvalg af køjesenge og højseng. Klik ind og se dem alle i den online shop på Little Hugs’ hjemmeside littlehugs.dk