Glarmester Holte & Virum

Glarmester i København – læs med her

image

editorial

Brusedøre og glasvægge til badeværelset

Få en glarmester til at hjælpe med montering af brusedøre, spejle eller glasvægge i dit badeværelse, og få et flot resultat. En glarmester ved, hvordan man arbejder med materialer som f.eks. glas og aluminium.

Han eller hun kan guide og vejlede i forhold til, hvilket produkt der passer bedst til din bolig. Til badeværelset findes der en række forskellige overflader til brusedøre, herunder mat eller klart glas, nanobehandlet glas og tonet glas. Du kan altid spørge din lokale glarmester til råds.

Glarmester Holte & Virum

Sådan kan en glarmester hjælpe

En glarmester arbejder ikke kun med glas og ruder, men er bekendt med mange forskellige håndværksmæssige opgaver. En glarmester kan bl.a. hjælpe med opmåling og montering af døre i nye huse eller udskiftning af eksisterende døre. Derudover kan en glarmester være behjælpelig med at indramme billeder og tage mål samt montere spejle eller ruder i specielle former.

Læs mere på https://www.henrikogbent.dk/glarmester-holte–virum, hvor du kan læse om, hvilke opgaver en glarmester kan hjælpe med. Derudover kan du booke en uforpligtende samtale, hvis du har konkrete spørgsmål til et specifikt projekt, du står overfor.

Energivenlige vinduer

Gennem de seneste år er miljørigtige løsninger blevet en stor del af byggebranchen. Det gælder også inden for glarmesteropgaver, hvor bl.a. energivenlige vinduer er blevet populært blandt mange nybyggere. Nogle af de energivenlige vinduer er bygget med et hulrum, hvori en helt ufarlig gasart fungerer som isolation. Udover at være en god løsning rent miljømæssigt, så har energivenlige vinduer også en god virkning på indeklimaet i et hus eller en lejlighed.

Et godt indeklima er vigtigt for vores helbred. Det kan derfor være en fordel at skifte til energivenlige vinduer, og din lokale glarmester kan rådgive og vejlede i forhold til, hvordan det vil foregå hvis du vælger at skifte fra dine nuværende vinduer til en mere energivenlig løsning.