Altandörr

Gør dig disse overvejelser, før du køber en altandør

Gør dig disse overvejelser, før du køber en altandør

Når det kommer til indkøb til boligen, så er der god grund til, at det er ekstra velovervejet, hvad du køber. Det gælder i den grad også, når det kommer til altandøre, hvis du er i gang med en renovering eller måske et nybyg. For en altandør skal holde i mange år, og derfor skal du selvfølgelig have hænderne i den helt rette. 

Tænk over disse ting før du køber en altandør 

Hvad kræver døren af vedligeholdelse? 

En vigtig ting at undersøg er, hvilken vedligeholdelse din komme altandør kommer til at kræve. For der vil være forskel på, hvor meget du skal være over din kommende dør, alt efter hvilke materialer der er brug til den. 

Hvis du vælger at gå med en altandør i træ/aluminium, så kan du glæde dig over, at du ikke skal gøre meget ved den. Den skal nemlig ikke males, og så holder den i mange år. 

Altandörr

Ønsker du en altandør med energiruder? 

En anden ting du kan overveje er, om din kommende altandør skal have energiruder eller ej. Det kan nemlig have en betydning for, hvor store energibesparelser, du kan få – og hvem ønsker ikke det? 

Hvilken kvalitet vil du betale for? 

En tredje ting du bør overveje er, hvilken kvalitet du vil betale for. For du vil opleve, at der kan være forskel i prisen alt efter, hvor høj en kvalitet du får. Hvis du dog handler hos Klarfonster.se, så vil du opleve, at kvalitet og skarpe priser går hånd i hånd. Der vil derfor være ekstra god grund til, at du går til dem, når du skal have en altandør. 

Hvilken garanti er der på din kommende dør? 

En sidste overvejelse er, at du forholder dig til garantien på din kommende altandør. Nogle steder er der nemlig helt op til 10 år at hente.