gulvafslibning på Fyn

Grundig og effektiv gulvafslibning på Fyn

Grundig og effektiv gulvafslibning på Fyn

editorial

Er dit gamle trægulv en mosaik af pletter, skjolder, ridser, skrammer og misfarvninger? Så har du sikkert overvejet at skifte gulvet ud. Men her bør du tøve en kende – for det kan faktisk godt lade sig gøre at få gulvet pænt igen.

Hvordan får jeg has på de grimme pletter og skrammer i mit trægulv?

Hvis du gerne vil de overfladiske skønhedspletter i dit før så smukke og skinnende gulv til livs vil du med stor sandsynlighed kunne klare ærterne med en gulvafslibning.

En gulvafhøvling skal du kun ty til hvis dit gulv har taget alvorlig skade, for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse som har givet anledning til indtrængende væde i træets kerne. Derved vil lameller, brædder eller planker svulme op, hvilket kan foranledige buler og niveau forskelle i gulvet. Og her vil en gulvafhøvling kunne hjælpe med at udjævne gulvet.

gulvafslibning på Fyn

En gulvafslibning vil kunne fjerne de overfladiske skader som for eksempel pletter og skjolder fra spildte væsker, misfarvede plamager fra solfalming, grå slidspor forårsaget af nedtrædning af støv og skidt samt mindre ridser og skrammer i den øverste del af træværket. Disse skavanker stikker nemlig sjældent dybere end højst et par millimeter hvilket svarer til hvad der bliver fjernet i forbindelse med afslibning af gulve.

En professionelt udført gulvafslibning vil efterlade dit trægulv glat og ensartet i overfladen, og op til flere toner lysere end før proceduren. Og med den rette efterbehandling, for eksempel udført med olie, sæbe eller lak, kan dit gulv atter komme til at fremstå smukt og sundt.

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

Du bør altid overlade arbejdet med gulvafslibning og efterbehandling til en dygtig gulvmand med kvalifikationerne i orden. Hos Gulvkanonen kan du altid få et skarpt og uforpligtende tilbud på gulvservice i top kvalitet. Du kan læse meget mere på Gulvkanonens hjemmeside gulvkanonen.dk.