flos

Husk at gøre din Flos lampe korrekt ren

Husk at gøre din Flos lampe korrekt ren

editorial

Det er ikke særligt mange mennesker, der ligefrem glæder sig til at skulle gøre rent derhjemme, men det skal jo gøres.

Aller nemmest ville det jo være, hvis man kunne gøre alting rent i samme ombæring med de samme fremgangsmetoder, så man for eksempel kunne nøjes med at støvsuge, støve af eller vaske op, og så var alt gjort rent.

Dette er et ønskescenarie, men sådan ser den virkelig desværre ikke ud, så man er nødt til at vride en klud, hive støvsugeren frem og gøre klar med alle rengøringsmidler, når du står overfor at skulle gøre rent derhjemme.

Og der er jo en grund til, at man ikke gør rent på samme måde med alle ting, for et gulvtæppe ville nok ikke kunne holde til, hvis du gjorde det rent på samme måde, som du skal rense toilettet.

Alt dette ved du nok godt, men det er lige vigtigt at understrege, hvis du for eksempel har at gøre med flos lamper, for disse skal også gøres rene på deres bestemte måde.

Eller, måden er nok ikke så anderledes, som når man gør mange andre lamper rene, men ved nogle af lamperne fra Flos følger der nogle beskrivelser med til, hvordan du gør dem bedst muligt rene. Disse anvisninger skal du altid følge uden den mindste afvigelse!

Du ved jo for eksempel nok, at strøm og vand ikke er en god kombination, når det handler om hjemligt udstyr, hvor der både er børn og dyr tilstede.

Derfor skal du for eksempel ikke rense din lampe, mens den er tændt, og har du brug for at fjerne pletter på dine Flos lamper med vand, så skal du ikke pøse for meget på, så det kan sætte sig i fatningen eller en mindre revne i ledningen.

Det vil give en katastrofe, når du så først tænder lampen igen, og der kan opstå en ildebrand.