ejendomsservice

Hvad er ejendomsservice – og hvad indebærer det?

Hvad er ejendomsservice – og hvad indebærer det?

editorial

Måske har din ejendom eller bolig forening ikke tidligere benyttet sig af et decideret ejendomsservice firma. Det kan være at I har løst de forefaldende opgaver med rengøring og vedligeholdelse af ejendommen på egen hånd, eventuelt med hjælp fra håndværkere udefra. Men der er faktisk rigtig mange fordele ved at have en fast tilknyttet ejendomsservice firma som kan tage sig af arbejdet med den daglige praktiske drift af ejendommen.

Når du vælger at lade et ejendomsservice firma forestå løsning af opgaver relateret til ejendommen på daglig basis slipper du for selv at skulle bekymre dig om at holde øje med eventuelt forfald eller skader. Beboerne slipper for eventuelt besvær i forbindelse med fordeling af tjanser så som trappevask eller snerydning.

Du vil kunne mærke en bedre kontinuitet når det handler om vedligeholdelse og rengøring af de fælles arealer – for eksempel gården, opgangene, kælder området og lignende. Dit ejendomsservice firma vil sørge for at eventuelle grønne arealer er pæne og trimmede. Og så kan dit ejendomsservice firma også altid give en hånd med i forbindelse med løsning af ad hoc opgaver – for eksempel oprydning i kælder rum, eller cykel oprydning i gård og cykel kælder.

Hvilket ejendomsservice selskab i København skal jeg vælge?

Er ejendommen beliggende i hovedstads området kan du med fordel tage kontakt til Dahlin Ejendomsservice ApS med henblik på et tilbud på ejendomsservice. Hos Dahlin Ejendomsservice ApS får du en professionel behandling og en fornuftig aftale som tager udgangspunkt i netop din forenings ønsker – og ejendommens behov.

 

Dahlin Ejendomsservice ApS vil altid indledningsvis besøge din forening og basere sit oplæg til en aftale på et grundigt gennemsyn af bygningen og de omgivende arealer. På den måde får du en aftale om ejendomsservice som passer perfekt til ejendommens behov.

Du kan læse meget mere på hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk