Ny emalje badekar pris

Hvad koster ny emalje af et badekar?

Hvad koster ny emalje af et badekar?

editorial

Har dit badekar set bedre dage, er du måske begyndt at overveje, om det skal have ny emalje. Det er selvfølgelig en langt billigere og mere bæredygtig løsning, end hvis du bare får et nyt badekar. Derfor kan du give et badekar et længere liv på den måde. Men hvad er ny emalje badekar pris egentlig?

Hvis du henvender dig til et firma som emaljespecialisten.dk, tager de 6000 kroner inklusive moms for at lægge ny emalje på dit badekar. Det forudsætter selvfølgelig, at du vil have, at badekarret skal være hvidt, og at der ikke er for mange skader på det.

Hvis du gerne vil have, at det skal være en anden farve, eller der er mange skavanker på badekarret, vil prisen typisk blive højere. I forhold til, hvad det ville koste at få et nyt badekar, er det dog stadig billigt. Du kan altid kontakte et firma som emaljespecialisten.dk og høre, hvad de skal have for at lave lige præcis dit badekar. Når du sender et billede med af dit badekar, kan de hurtigt få dannet sig et billede af, hvad det kommer til at blive. 

Få badekarret til at passe til din stil

Hvis du er flyttet ind i en ny bolig, er det ikke sikkert, at badekarret passer til din stil. Derfor kan det være, at du gerne vil have ændret farven på badeværelset. Det er selvfølgelig langt billigere for dig at gøre, end at du skal til at have et helt nyt badeværelse. 

Du kan både få malet fliserne og få malet badekarret. Det i sig selv kan være med til at give badeværelset et helt andet udtryk. Derefter kan du udskifte lamperne, spejlet og møblerne, hvis du ønsker yderligere forandring. Du har altså mange muligheder for at sætte dit eget præg på en bolig uden at skulle bruge helt vildt mange penge på det.