Fejlsøgning af el-gulvvarmekabler

Hvor hurtigt kan man lave fejlsøgning af el-gulvvarmekabler?

image

Mange moderne ting er efterhånden blevet automatiserede, så når man har at gøre med el-gulvvarmekabler, hvor man ender med at få problemer med dem, så forfalder man sig ofte på at lade elektronikken selv søge efter problemet.

Så når man skal lave fejlsøgning af el-gulvvarmekabler, så er det tit og ofte, at man har et system, der enten konstant overvåger kablerne, eller man slår dette til, når gulvvarmekablerne holder op med at virke af den ene eller anden årsag.

Dette system kan så hurtigt skanne området og finde frem til unøjagtigheder, som der kan være årsagen til, at el-gulvvarmekablerne ikke virker. 

Nogle gange kan systemet så ordne problemet selv, eller der bliver tilkaldt et menneske, der så via maskinen får at vide, hvor man skal kigge henne for at løse problemet.

Systemet er jo så programmeret og indstillet til at skanne sådan nogle kabler relativt hurtigt, hvorfor det kan gøres forholdsvist tjept på store områder, da sådan nogle programmer opererer effektivt på en hurtig måde.

Skulle man selv have mennesker til at lede efter problemerne, så ville det ofte kræve længere tid, hvilket ikke alene kommer af, at man måske er nødt til at grave ned efter kablerne, mens sådan et system kan undersøge kablerne, hvor de er, uden at man skal eksponere dem.

Selv mennesker vil jo ikke kunne bruge deres kroppe og hoved alene til at søge efter problemerne, hvorfor de ville skulle bruge værktøj til at undersøge sig frem, hvor problemerne kunne være lokaliserede henne.

Men nogle gange er problemerne måske så omfangsrige, at systemet ikke alene kan regne ud, hvorfor man ikke kan bare lokaliseret ét problem, fordi der er flere, eller de ligger ovenpå hinanden.

Det er her, man får brug for menneskelige kunnen og evne til at tænke ud af boksen til at se sig frem til, hvad problemerne reelt består af.