emaljering

Hvordan skal du designe dit badeværelse?

Hvordan skal du designe dit badeværelse?

editorial

Du kan skabe et hyggeligt og flot badeværelse, der kan se både indbydende og stilrigtig ud. Det kræver, du planlægger, hvordan istandsættelsen skal gribes an, og hvilke ting du skal have klaret, for at opnå dit drømme badeværelse. Læs med i dette indlæg, hvor vi har givet nogle tips til, hvordan du skaber et hyggeligt badeværelse. 

 

 

1. Valg af maling på dine vægge

Det spiller en stor rolle, hvilken type maling du vælger til dit badeværelse. Hvis du har et mindre badeværelse, så kan mørke farver godt gøre rummet mindre, end det egentlig er. Vælg derfor lidt lysere farver, der kan åbne rummet mere op. Du kan også vælge tapet til badeværelset, som giver det et trendy udseende og som gør det mere unikt. Der findes farver, der kan udsende beroligende vibrationer, som er vigtigt ude på et badeværelse. Det er her, du stresser af efter en lang dag på arbejde med et herligt brusebad eller bad i badekarret. 

 

2. Få renoveret dit gamle badekar

Hvis du har et velfungerende badekar, der bare ser temmelig slidt og grim ud, så bør du overvejet at få den renoveret. Med en ny emalje og farve til badekarret, kan du få skabt et hyggeligt badeværelse. Det gør også det nemmere for dig at rengøre, hvilket kun er et plus. I samme ombæring kan du også skifte armaturet ud med et nyt, så du får et mere gennemgående look ude på dit badeværelse.

 

3. Køb planter

Planter er helt idéelle, når det kommer til hygge ude på badeværelset. Ikke nok med, at planter har en god pyntefunktion, så tjener det også godt til indeklimaet ude på dit badeværelse. Planterne kan nemlig indoptage fugten ude på badeværelset, når du f.eks. har været i brusebad eller været en tur i badekarret. Du skal bare finde planter, der kan stortrives ude på badeværelset, og som ser pæne ud sammen med dine andre ting.