autolakering

Hvorfor vælge autolakering?

Hvorfor vælge autolakering?

Hvilke fordele er der ved at få din bil lakeret? Hvornår giver det mening at gøre det? Hvad skal det koste? Hvor kan du få den lakeret? Læs med i denne guide og få svar på alle dine spørgsmål om autolakering.

Få din lakeret når…

Der findes mange gode grunde til at få bilen lakeret. Det kan være, fordi farven er falmet. Fordi du har fået ridser eller skrammer i bilens lak. Det er en god idé at få den lakeret inden vinter. Det gælder, hvis du har fået større skader i lakken. Udbedres skaderne ikke, vil der lettere kunne trænge fugt ind i metallet – og det er lig med rust!

Derfor skal du vælge autolakering

Fordelene ved at få bilen lakeret er, at den kommer til at se pæn ud, som var den ny igen. Du slipper for at se på de dér trælse ridser, der minder dig om uheldet i parkeringshuset. Det gør også din bil langt mere attraktiv, hvis du f.eks. går med tanker om at sælge den. De fleste vil bladre væk fra billeder af en bil med store ridser eller en falmet farve.

Dét koster autolakering 

Prisen på din autolakering afhænger af:

* Hvor stor en ridse, der skal dækkes

* Om hele bilen skal omlakeres

* Hvilken autolakerer du vælger

Den nemmeste måde du kan få en pris på, er ved at kontakte nogle forskellige firmaer og spørge efter en pris på lakering af netop din bil. Du finder hurtigt nogle relevante firmaer i dit område ved at foretage en online søgning. 

Vælg en professionel autolakerer

Du skal ikke selv give dig i kast med autolakering. Det kræver både ekspertise og det helt rette udstyr. Så medmindre du har en mekaniker gemt i maven, bør du køre bilen til et professionelt værksted, hvor de ved, hvad de laver.