invisalign

Invisalign klinik – find én tæt på dig

Invisalign klinik – find én tæt på dig

editorial

Om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så er der med sikkerhed en Invisalign klinik for dig – det er bare om at finde den, og ikke mindst om at vælge den rigtige. Men hvad skal du være opmærksom på?

Hvis du skal have lavet et større indgreb i dit udseende – og ja, vi vil nok kategorisere en tandregulering som et større indgreb – så er det vigtigt at vælge en behandler, du kan være tryg ved. En der med sikkerhed leverer et godt resultat, og en du føler, du kan stille alle de domme spørgsmål, der hober sig op i dit hoved.

Her er der flere ting, du med fordel kan overveje – læs med efter billedet.

Lokation, anbefalinger og pris

Først og fremmest er det vigtigt at finde en Invisalign klinik i nærheden af din bopæl. Den behøver ikke at ligge klos op ad din adresse, men du skal trods alt til kontrol hver 8. uge, og derfor er der heller ingen grund til, at klinikken ligger i den anden ende af landet.

Derudover er det en god idé at kigge på anbefalinger. Kan du finde nogen i dit netværk, der har brugt den ene eller anden tandlæge, så er det et godt sted at starte. Har du derimod ingen, du kan spørge, må du ty til nettet. Kig på sider som trustpilot, og brug også de forskellige tandklinikkers egen hjemmeside for at se resultater og kundeudtalelser.

Sidst men ikke mindst spiller prisen naturligvis en rolle, og derfor kan du med fordel forhøre dig hos flere forskellige. Det kræver måske, at du tager forbi klinikkerne til en forundersøgelse, men denne burde være gratis, og derfor er det ikke en omkostning for dig – til gengæld er det yderligere en mulighed for at mærke kemien og se, om du føler dig i trygge hænder.